Hallo, German!


Checked in another leading country in the world, my first European experience ever, and quickly firmed up that Japan is still no. 1 we can expect for convenience.. and might be also for all perfection in life only if they’re religious and not workaholic 😄😄😄. Alhamdulillah..
#ea5512 #europetrip #whenhubbytakesyouonabusinesstrip

16426222_10155121269074668_2821928717264879594_n

Posted from Ega Dioni Putri’s Facebook

FB Status on September 29, 2016 at 11:19PM


Goodbye, Farmington! Thanks for being a wonderful living place ❤️

One day left tomorrow before flying and we’ll spend it in Musa’s hometown. Sorry for those whom we can’t make to meet yet. You know, moving house with active toddler (who destroyed everything you arranged) and workaholic man (who wanted to work in office up to the last day) is not easy deal. Hahaha.

#lastmomentsinUSA #ea5512

Posted from Ega Dioni Putri’s Facebook

FB Status on September 25, 2016 at 12:22AM


#ea5512 Otsukaresama! Saying goodbye to car yesterday (9/24). Bought second on craiglist and sold it out at the same site with a lil bit higher price. LOL. We’ll definitely miss the family-moments in our rides.

Sisi positif dari melewati ribuan mil perjalanan dengan mobil yang luasnya terbatas itu diantaranya adalah merekatkan keluarga. Yang biasanya sibuk sendiri-sendiri di rumah, di mobil jadi saling ngobrol, ninggalin main gadget sementara (baca: terutama pak sopirnya.. haha), dan konsentrasi nggak terganggu dengan aktivitas orang lainnya seperti kalo naik transportasi umum. Meski cuma short trip buat belanja, misalnya, bisa jadi momen bersama yang ditunggu-tunggu.

#lastmomentsinusa #michiganlife

Posted from Ega Dioni Putri’s Facebook

Musa and His Toys (14 months)


#ea5512 As a boy, Musa doesn’t have any single toy car.. The only things-that-go he has are these two cute guys and a new train toy to ride. He’s happy enough 😄

Sebagai seorang anak laki-laki, Musa (14 bulan) belum punya satu pun mobil-mobilan.. tapi ngomongin soal sesuatu yang bisa jalan, doi punya dua temen lucu ini dan sebuah kereta-keretaan baru buat dinaiki. Itu aja udah bikin doi bahagia plus bisa seseruan main tabrak-tabrakan 😄 Continue reading